Podcast 002: de gravelbike

We kunnen ronduit over onze fietsen praten. Welke fiets dan ook. Het kiezen voor een gravelbike ging voor een van ons vrij soepel. De ander had wat tijd nodig om uiteindelijk tot… dezelfde keuze te komen.

Beluister de aflevering

Abonneer je op onze podcast op iTunes of Spotify. Je kunt hem ook beluisteren via Anchor.

Links uit deze aflevering

Volgende week

In de volgende aflevering gaan we los over onze voornemens te gaan “bikepacken”. Natuurlijk komt daar uitgebreid de tassenkeuze aan bod.

3 gedachten over “Podcast 002: de gravelbike”

 1. Hoi Annemieke en Tanja

  Wat voor Diverge model hebben jullie ?
  Dat kan ik niet terug vinden.

  En had ook al een berichtje op de Podcast app achter gelaten, heb voor nu alleen de 1e aflevering geluisterd maar dat lukte niet helemaal want de audio was een beetje uit balans 🙂 Als jullie hulp nodig hebben bij het mixen van de audio of tips nodig hebben voor het opnemen van de audio help ik graag! misschien in ruil voor wat goeie fiets tips?

  Hartelijke groet
  Lot

  Beantwoorden
 2. Hi Lot,

  Klopt, aflevering 1 was een geluids-fiasco. Maar ik denk dat we er inmiddels iets handiger in zijn geworden. Tips zijn altijd welkom, en fietstips van ons altijd gratis 🙂 Ik ben hard aan het zoeken naar een inbox waar je je bericht hebt achtergelaten (geen succes nog). Je mag altijd mailen op mail @ gravelgirls.nl

  Annemieke heeft een Diverge Comp (carbon) en ik heb een Diverge Comp E5 (alu).

  Beantwoorden

Plaats een reactie