Kitlist

Specialized Diverge

We rijden beide met een Specialized Diverge Comp 2020 model. Annemieke rijdt de carbon versie en Tanja de alu E5. Beiden hebben zo’n gekke CG-R zadelpen met 18mm verticale beweging. Zo biedt zowel de voorvork als de zadelpen een klein beetje extra comfort. Voor mij -Tanja- de reden om deze fiets te kopen. Het rijdt fenomenaal

Link: Specialized.com/nl/

Tailfin

Ook qua fietstassen zitten we goed op 1 lijn. Dankzij het veldonderzoek van Annemieke hebben we voor de Tailfin gekozen. Een lichtgewicht en gestroomlijnde bagagedrager met een tas van 20 liter. Eventueel kunnen we nog uitbreiden met panniers. Ook super handig voor de werk-commute.

Link: Tailfin.cc

 

Alpkit Pipedream 400

Deze slaapzak van Alpkit is een mooi compromis. Het weegt 865g met een comfort-limiet van -8º. Het packformaat is 18 x 25cm. Gecomprimeerd zelfs 14 x 19cm.

Link: Alpkit.com

Topeak Frontloader + barloader

Zeker als je een smal stuur hebt, komt het kiezen van de stuurtas vrij nauw. Het is een beetje passen en meten. Het belangrijkste 2 inzichten bij het kiezen van een stuurtas:

  1. Kies een harnas en een verwijderbare drybag. Anders sta je steeds te hannessen met je spullen.
  2.  Kies bij voorkeur een drybag met ventiel en een die aan 2 zijdes sluit.

Link: Topeak.com

De gadgets

“Als het niet op Strava staat, is het niet gebeurd…”.

Onze gadgets helpen bij het navigeren, trainen en cijfertjes-nerden op Strava na afloop van de rit.

Link: Wahoo Elemnt Roam en Garmin Edge 830

Strava: Tanja

Strava: Annemieke

De indoortrainer

Waar zouden we zijn zonder onze trouwe Wahoo Kickr Core? Weer en wind? Ja dat kan, het kan ook gewoon thuis. Op vermogen, met een beetje speelsheid erbij. Of virtueel samen met een open-verbinding om te kletsen.

Link: Kickr Core 

Link: Zwift